Tilavuokra sisältää:

Siivouksen ennen ja jälkeen juhlan. Kattauksen, valkoiset liinat, valkoiset servetit, tuikut ja tuikkukupit, noutopöydän koristelun ja kynttilät. Juhlaliputuksen. Astiat: kuohuviini-, valkoviini-, punaviini-, konjakki-, likööri- ja vesilasit. Vesikannut. Haarukat, veitset ja ruokalautaset. Kahvikupit, tassit, kakkulautaset, pikkulusikat, maitokannut sekä näiden tiskauksen.                                                         Kaksi kaiutinta ja mikrofoni käytössänne alakerrassa.

Wanhan Paikan edessä on parkkipaikat n. 40:lle henkilöautolle. Bussi voi jättää vieraat lähes oven eteen ja jatkaa siitä matkaa 8-tielle. 

Wanhan paikan alakertaan mahtuu 74 ruokailijaa. Kesähelteellä alakerta on viileämpi kuin yläkerta. (Vanha navetta:)    Viileämpinä ilmoina alakerrassa lämmitys. Yläkerrassa on pöydät 30:lle ruokailijalle. Yläkerrassa on lisäksi suuri tanssilattia.               Wanhaan Paikkaan voit tuoda omia koristeitasi. Koristelemaan voi tulla häitä edeltävänä perjantaina.

Juhlamenut alkaen 32 € / ruokailija.

Alle 11-vuotiaat, jotka syövät noutopöydästä, maksavat puolet menun hinnasta.  Nettisivuillamme löytyy menuehdotelmia.
 
Minimilaskutus on 40 aikuista.
 

Kakut voi ostaa meidän kauttamme tai suoraan konditoriasta, joka toimittaa kakut Wanhaan Paikkaan. Mahdolliset ruoka aineallergiat ja lopullinen osallistujien määrä tulee ilmoittaa 10 päivää ennen juhlia.  Esim. kasvis-/vegaaniruokavaliota noudattaville teemme erikseen lautasannoksia. 

Tilavuokra 2024 : 800 € klo 14-01. Kello 01 – 02 lisämaksu 100 €. 
 
Tanssille ja bändille on tilaa yläkerrassa. Bändin tulee lopettaa soitto ennen klo 01:00 
8-tien puolella ulkona oleskelutila, missä pöytiä ja tuoleja.

Idyllinen sisäpiha myös kesäaikaan juhlijoiden käytössä. 

Wanhassa Paikassa on vietetty jo 160 juhlat. 

Soita ja tule tutustumaan.